Vijf nieuwe Iveco Stralis 6×2 trekkers voor Boels Rental

Boels Rental, met hoofdkantoor in Sittard, nam onlangs een serie van 5 stuks Iveco 6×2 voorloopas trekkers in gebruik. De voertuigen zijn allemaal van het type Stralis Hi-Way en zijn voorzien van de zuinige Cursor 11 Euro VI motor met 460 Pk. Boels koos wederom voor Iveco vanwege de bewezen kwaliteit, het gedreven dealernetwerk en de unieke uitlaatgas behandeling in de uitlaat. Iveco monteert motoren van zusterbedrijf Fiat Powertrain (FPT) die zonder EGR toch voldoen aan de strenge Euro VI uitlaatgasnorm. Iveco dealer Charles Feijts Bedrijfswagens levert reeds sinds 1996 de volledige range van Iveco bij Boels.
Iveco Stralis

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven als het gaat om verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event equipment. Boels werd in 1977 opgericht en is vandaag aanwezig in 9 landen met meer dan 300 eigen filialen. Machineverhuur is de core business van Boels Rental. Vanuit Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk. Tsjechië, Polen, Slowakije en Italië verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen. Gespecialiseerde vestigingen zijn er op het gebied van Construction Equipment, Hoogwerkers, Lifting and Materials Handling, Bouwplaatsinrichting, Site Accommodation, Bouwliften, Geo & Safety, Power, Rail Equipment, Climate Control en Betonbewerken. Daarnaast verhuurt Boels al bijna dertig jaar al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. De afdeling Portable Kitchens levert dan weer mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur aan hotels, ziekenhuizen, het leger of grote events. Boels werkt ook samen met gerenommeerde bouwmarktketens. Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Tegenwoordig heeft Boels in zo’n 1.250 bouwmarkten een verhuurpunt.

De Charles Feijts Groep, met vestigingen in Born, Heerlen en Venlo, is dealer van Iveco, Fiat en Isuzu trucks en bedrijfswagens. Dochteronderneming BUCA Hydrauliek & Trailer is dealer van Palfinger en Nch Hydraulics. CFG is zo in staat een compleet pakket transport oplossingen te bieden voor Boels Rental.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *