Cosmo Trucks failliet


DAF LF Euro 6
Vandaag is al breed uitgemeten in diverse media dat grote delen van Koops Furness failliet zijn verklaard. De Koops Furness dochter die voor de lezers van mijn blog het bekendst is, Cosmo Trucks, valt ook onder dit faillissement, waarmee onzekere tijden aanbreken voor werknemers, leveranciers en klanten. De belangrijkste overnamekandidaat is op dit moment de Van Mosselgroep. Deze heeft vooral interesse in de personenwagentak van KF, mocht dit bedrijf het hele concern overnemen, is er grote kans dat Cosmo weer verder doorverkocht wordt. Andere kandidaat is Stern, die groot is geworden met Mercedes-Benz. Cosmo is dealer van onder andere DAF, FIAT bedrijfswagens, GINAF, Tatra, Hiab, FASSI, Moffett, Zanotti, System Edström en VOV. Tot duidelijk is wie de nieuwe eigenaar van Cosmo Trucks zal zijn, blijven ze gewoon open voor truck en trailer onderdelen, reparatie, onderhoud en schadeherstel.
Gr. René
FIAT Scudo
De andere failliete KF-bedrijven zijn Flevo Service, Cosmo Coach en Bus, Koops Furness Car, Fivan Auto, Koops Furness Auto, Koops Furness Internet, Koops Furness Service, Koops Furness Schade, Koops Furness Virtual, Koops Furness Lease International, Koops Furness Finance, Koops Lease en Koops Furness Schadeherstel. Sterke voor alle betrokkenen!
DAF CF85

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *