Het tweede Renaultoloogfestival komt er aan

Na een succesvolle eerste editie zal dit jaar op 13 en 14 september wederom het Renaultoloogfestival georganiseerd worden, op evenemententerrein Kronenberg bij Venlo. Organisator is uiteraard de Renaultoloog zelf, Eddy Lenders. De naam zegt het al, het is een festival waar elke Renault (en aanverwante merken, zoals Alpine) welkom is. Dat is minder eenzijdig dan je wellicht zou denken. Renault is al ruim 115 jaar bezig met motorvoertuigen bouwen in de breedste zin van het woord. Personenwagens, trucks, bussen, tractoren, als het rijdt en een motor heeft, heeft Renault het ooit wel eens gebouwd.

Wil je je aanmelden, of gewoon wat meer informatie, ga dan naar Renaultoloog.nl.

Om alvast wat in de stemming te komen hierbij een paar foto’s van de eerste editie uit 2012:Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *