Imaginarium 2014

Vandaag zat ik voor de verandering eens een dag niet met de neus tussen de trucks. Precies een jaar na het laatste fantasy-festival dat Hanna en ik bezocht hebben, zijn we weer naar een dergelijk evenement gegaan. Geen groot meerdaags evenement ver weg, maar een ééndaags evenement een paar dorpjes verderop. Fijne mensen, goede muziek, leuke stands en het grootste deel van de dag mooi weer. Een geslaagde dag dus! Enige nadeel is dat je meer dan een half uur op je eten moest wachten, wat dan nog niet eens goed gaar was… Met andere woorden, volgend jaar gaan we weer, maar dan nemen we ons eigen eten mee. 😉

Waarom het aan half uur moest duren om een stukje knobibrot te beleggen? Zo ingewikkeld ziet het er niet uit.

Alis Foy helaas alleen op een afstandje horen spelen 🙁 Het optreden van Reizger hebben we wel vrijwel helemaal meegemaakt, vooral de Friestalige nummers waren erg gaaf.Flannery had wat logistieke problemen en komen er achter dat een X1 toch echt geen terreinwagen is.

Reizger speelt rustig door…

…terwijl Flannery zwaarder geschut regelt. Maar ja, als je niet weet wat een sper is, kun je zelfs met een Land Rover vast komen zitten. Gelukkig wordt Vijversburg toch al opgeknapt op het moment zullen we maar zeggen.

Het optreden van Flannery was mooi, maar ik denk dat het op een later tijdstip beter tot haar recht zou komen. Wel een aanrader qua band! Ik ben verbaasd dat er niet met bier is gegooid en er geen moshpit is ontstaan bij het energieke optreden van deze jongens.


Eén van de vaste bewoners van ‘het bos van Ypey’


De cactuskas was voor de gelegenheid ook open.


Lumeria


Geen commentaar… (die heb ik ter plekke al gegeven 😛 )

Seed was de afsluiter van de dag. Heb er lang naar uit gekeken deze band eindelijk eens live te zien, en dat viel me niets tegen! Allemaal zeer getalenteerde bandleden. Het lijkt wel behoorlijk op dat wat Omnia 10 jaar geleden maakte, maar dat is alleen maar een pluspunt in mijn ogen. De band komt er ook openlijk voor uit dat Omnia een grote inspiratiebron is. Helaas leek het ons verstandiger om dit optreden voortijdig te verlaten in verband met de regen die op komst was, we hebben de auto nog net droog gehaald.


Het podium was een aanhangwagen van het merk Titan, gebouwd in Jelsum.


Bij deze stand hebben we de kwaliteit en leverduur niet getest, maar het is gewoon een mooi busje.


Je kunt nu verder klikken naar truckfan.nl… maar voor één keer zijn daar niet meer foto’s te vinden van dit gebeuren! 😉

2 Comments

  1. Blackwolf68 25 augustus 2014 Reply
    • admin 25 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *