Bullbar: yay of nee?

Vaak hoor ik commentaar over bullbars. Het zijn picnicbanken, wasrekken en wat al niet meer. Verder schijnen ze in Nederland nogal overbodig te zijn, bij gebrek aan kangoeroes en elanden. Met dat commentaar ben ik het niet eens. Op mijn Lada Niva had ik een bullbar, die had wel degelijk nut. Toen ik hem was vergeten op de handrem te zetten en hij vanaf mijn oprit de greppel tegenover mijn huis in rolde (geen commentaar… behalve dan dat er verzachtende omstandigheden waren voor het vergeten), was er niks aan de hand, waar ik zonder bullbar absoluut schade had gehad. Verder heb ik hem gebruikt om auto’s aan te duwen (met een rubbertje er tussen en op verzoek van de eigenaren), en, inderdaad, als picnicbank. Het optische aspect staat een ieder vrij om te oordelen. Daarom hier een vergelijk, twee keer de Scania R500 van Jakob Schipper uit ’t Harde. Iedereen mag voor zichzelf bepalen in welke uitvoering hij (of zij) de truck het mooist vind.
Scania R500

Scania R-serie 2nd gen

Voor de liefhebbers staat hier nog meer.

3 Comments

  1. ben 27 augustus 2014 Reply
  2. Rick_Blaine 28 augustus 2014 Reply
    • ad 31 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *