De levens van de BR-XF-80

Op 26 augustus 2014 kreeg ik de BR-XF-80 op de foto, een Scania P310 van Foeke Visser.

De truck kwam me heel bekend voor, ik dacht dat ik hem eerder had gezien, maar kon de vinger er niet op leggen. Na wat research waarbij ik er achter kwam dat het in ieder geval niet een oude KLMV truck is, vroeg ik aan Hendry de Boer of hoe meer wist. Toevallig was hij ook al eens achter de historie van deze truck aan geweest, en hij kwam met de oplossing. De vorige eigenaar was Tielbeke uit Lemelerveld. Nu heb ik helaas niet een foto van deze truck in de Tielbeke kleuren, wel van een iets zwaarder gemotoriseerd zusje. Maar daar zie je aan de buitenkant niet zo veel van natuurlijk.

Update 21 februari 2017: zo staat hij er nu bij, eigenaar is tegenwoordig Terpstra uit Menaldum.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

2 Comments

  1. robbert 28 augustus 2014 Reply
  2. Arian van Bakel 15 april 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *