Trio verse Benzen voor Reym

Reym Groep uit Amersfoort nam onlangs drie Mercedes-Benz trucks in gebruik. De Actros, Antos en Arocs worden ingezet voor internationaal tanktransport en afvallogistiek. Reym kiest voor Mercedes-Benz vanwege de goede opbouwmogelijkheden van de voertuigen, de zuinige motoren en de goede relatie die al teruggaat tot 1980. De sleutels van de trucks werden officieel overhandigd door Jasper Hafkamp, Managing Director Mercedes-Benz Trucks Nederland aan Jonny Kappen, Algemeen Directeur van Reym B.V.
Mercedes-Benz Arocs
Op de Mercedes-Benz Atego na schafte Reym de complete truckrange van Mercedes-Benz aan. De Actros 1845 LS is voorzien van een hydrauliek-systeem voor aandrijving van de pomp op de oplegger en de brede StreamSpace-cabine. Hij wordt ingezet voor internationaal tanktransport waarmee de vrachtwagen zo’n 100.000 kilometer per jaar zal afleggen. De Antos 2540 L 6×2/4 en Arocs 4145 8×4/4, beide met ClassicSpace-cabine en ADR/VLG vacuüminstallatie, worden ingezet voor nationale afvallogistiek.

De Reym Groep is een grote dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Reym beschikt over een wagenpark van 170 vrachtwagens, waarvan 100 geleverd door Mercedes-Benz en een 71-tal bestelwagens (Vito, Sprinter en Citan). Met dit wagenpark verzorgt de dienstverlener op veilige en milieuverantwoorde wijze transporten van droge stoffen, slib, vloeistoffen en gevaarlijke afvalstoffen. Reym kiest wederom voor Mercedes-Benz vanwege de zuinige motoren, de vele mogelijkheden en uitstekende ondersteuning rondom opbouw van de trucks. Sinds kort maakt het bedrijf ook gebruik van het Mercedes-Benz telematicasysteem FleetBoard. Hiermee verwacht Reym het brandstofverbruik en de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot van het wagenpark nog verder terug te dringen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *