51e autocross Hallum

Vanmiddag werd voor de 51e keer de autocross van Hallum georganiseerd. Door de natte baan waren er enorm veel gele vlag situaties (de Hallumer equivalent van de rode vlag, boem is hier ook echt ho), waardoor het evenement wat moeizaam van start ging, maar hoe droger het werd, hoe sneller de baan en hoe enthousiaster het publiek. gelukkig waren de tractorchauffeurs erg snel, waardoor de tijd voor kilveren en bergingswerkzaamheden tot een minimum werd beperkt. De uitslagen? Geen idee, op het moment dat ik dit tik moeten de finales nog gereden worden, ik had een spoedklus tussendoor en moest daarom eerder vertrekken.
Was het niet gemakkelijker geweest gewoon meteen een Corrado te kopen? ­čśë


Witte raceoverall en klompen. Dat wie doe sa. Brandwerende kleding? Hoezo, je kunt de sloot toch in rennen?


“Jij ramt me? WEGWEZEN!”


Ik dacht dat alleen vrouwen samen naar de wc gingen?


Dit is maar een klein deel van de meer dan 2.000 foto’s die ik vandaag in Hallum heb gemaakt. Wil je gratis en voor niks alle foto’s waar jij (of je favoriete team) op staat hebben, meld in de comments dan even met welk startnummer in welke klasse je vandaag reed, en je krijgt ze toegestuurd.

NET ZO INTERESSANT

11 Comments

 1. Martin-Erik Loonstra 30 augustus 2014 Reply
 2. Tom Megens 30 augustus 2014 Reply
 3. Douwe Aalbers 30 augustus 2014 Reply
 4. wytze groenje 31 augustus 2014 Reply
 5. Arjen de Vries 31 augustus 2014 Reply
 6. Anne 31 augustus 2014 Reply
 7. jelrick 31 augustus 2014 Reply
 8. Gerlof Fokkema 1 september 2014 Reply
 9. Gerlof Fokkema 1 september 2014 Reply
 10. Oanebouma 2 september 2014 Reply
  • Tom Megens 6 september 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *