Handel met Duitsland? Hanna Laun!

Hanna Laun
Sinds 1 september is Hanna Laun ingeschreven bij het handelsregister van de kamer van koophandel. De hoofdtak van haar bedrijf is vertalingen verzorgen, met als specialisme vertalingen van het Nederlands naar haar moedertaal Duits. Andere vertalingen die Hanna kan verzorgen zijn Duits-Nederlands, Nederlands-Engels, Engels-Nederlands, Engels-Duits en Duits-Engels. Hanna werkt in een razend tempo, waardoor ze een hoge productiviteit met goede kwaliteit en een zeer schappelijk tarief kan combineren.

Naast vertalingen doet Hanna meer. Zo kan ze administratief werk verzorgen (ze doet mijn complete boekhouding bijvoorbeeld), heeft ze ervaring met evenementen-organisatie en is ze verkoper, zowel naar bedrijven als direct aan consumenten. Verder staat ze bedrijven die in Duitsland zaken willen doen met raad en daad bij. Duitsers doen het liefst zaken met andere Duitsers, door van Hanna haar diensten gebruik te maken is het dus een stuk minder moeilijk de Duitse markt te betreden.

Contact opnemen met Hanna Laun? Dat kan natuurlijk via mij, maar gemakkelijk is het om haar te mailen op hannalaun@gmail.com, of neem een kijkje op haar LinkedIn-profiel.

One Response

  1. Arjane 1 september 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *