Oogstfeest op ‘e Ouwe Dyk

Gisteravond kreeg ik een privéberichtje op facebook van Ronald Witteveen met de vraag of ik ook op het oogstfeest bij Meijer was geweest. Ik wist van niks, dus helaas niet. Gelukkig wist Ronald me te vertellen dat het evenement ook vandaag (7 september 2014) nog was. Toch twijfelde ik nog, de meeste oude tractoren uit de Bildthoek heb ik inmiddels ondertussen wel op de foto? Toen me werd verteld dat er ook amfibievoertuigen aanwezig waren en demonstraties gaven, was de twijfel snel weg. Wanneer zie je dat nu zo dicht bij huis?


Drie keer Lanz licentiebouw op een rij.


Primeurtje: deze maaiarm was net gemonteerd en dit weekend voor het eerst te zien. De eigenaar rijdt door heel Nederland en Duitsland met zijn Unimog 2010, van oldtimerfestival naar oldtimerfestival.


Met dank aan Meijer voor het beschikbaar stellen van de locatie. Het machinemuseum van Meijer op deze zelfde locatie was uiteraard ook geopend dit weekend. Dit was vooralsnog één van de leukste oldtimer tractor evenementen waar ik tot nu toe ben geweest, de afgeschermde locatie rondom het vijvertje zorgt voor een hele mooie sfeer.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *