SC Cambuur scoort met MAN Lion’s Coach

De spelers van SC Cambuur arriveren voortaan topfit bij uitwedstrijden. De voetbalclub uit Leeuwarden, die sinds vorig jaar weer uitkomt in de eredivisie, heeft namelijk onlangs een nieuwe MAN Lion’s Coach in gebruik genomen. De zeer luxe spelersbus is van alle gemakken voorzien om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.
MAN Lions Coach
De nieuwe MAN Lion’s Coach vervangt de oude spelersbus die al bijna een miljoen kilometer op de teller heeft staan. De nieuwe, innovatieve bus trakteert de selectie van SC Cambuur op zeer comfortabele stoelen. Het interieur is voorzien van indirecte verlichting, led-leeslampjes en twee 19-inch TFT-schermen. De donkergetinte dakluiken zorgen voor een gemoedelijke sfeer.
MAN Lions Coach
Het interieur van de MAN Lion’s Coach-spelersbus onderging een kleine metamorfose door de plaatsing van vier tafels. Ook is de bus voorzien van 220 volt stopcontacten, draadloos internet en televisie met Digitenne. Precies volgens het wensenlijstje van de club.
MAN Lions Coach
SC Cambuur is niet het eerste team dat de overstap maakt naar MAN: de meeste voetbalclubs in de Duitse Bundesliga, diverse clubs in de Champions League en de Eredivisie clubs Vitesse en Telstar rijden al in een teambus van MAN.

Niet alleen de spelers reizen comfortabel, ook de chauffeur geniet van het comfort. Vanaf het multifunctionele stuurwiel met geïntegreerde toetsen bedient hij de Multimedia Coach met navigatiefunctie. De overzichtelijk vormgegeven interface laat zich gemakkelijk bedienen.
MAN Lions Coach
De betrouwbare, koppelsterke D20 Common Rail-dieselmotor met 400 pk vermogen voldoet uiteraard aan de strenge Euro 6-emissienorm. Dankzij het pakket van brandstofbesparende voorzieningen, waaronder de geautomatiseerde MAN TipMatic®-transmissie en de achteras met brandstofbesparende overbrenging, zijn de totale bedrijfskosten zo laag mogelijk en reist het team van SC Cambuur duurzaam naar alle voetbalwedstrijden. Bovendien is iedere MAN Lion’s Coach standaard voorzien van een elektronisch remsysteem EBS, ASR, ESP en MAN BrakeMatic® en biedt zo maximale veiligheid in iedere situatie.

Ter illustratie nog even de voorganger:
Van Hool EOS

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *