Opsporing verzocht: Magirus-Deutz camper met Mercedes-looks

Op 8 september 2012 fotografeerde ik in Houwerzijl onderstaande camper, een Magirus-Deutz 120R80 uit 1989, die op dat moment te koop stond.


Nu kreeg ik net onderstaand verzoek van de eerste eigenaar:

Hallo Alex, ik kwam deze foto van Magirus camper tegen die jij hebt gefotografeerd en aangezien ik de eerste eigenaar ben geweest en weer op zoek ben naar deze wagen, vroeg ik me af of jij er wellicht meer over weet? ik wil deze weer terug kopen.

bij voorbaar dank.
Rob

Wie weet waar deze camper nu is? Neem maar even contact met mij op, dan breng ik je in contact met Rob.

2 Comments

  1. Oliver 15 december 2014 Reply
  2. Frank 18 september 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *