Scania R 450 Euro 6 LZV bij Van Rooijen Logistiek in Eindhoven

Van Rooijen Logistiek in Eindhoven is specialist in het transport van fast moving consumer goods. Onlangs is een nieuweScania R450 Euro 6 bakwagen in gebruik genomen. Deze gaat rijden in Nederland als 25,25 meter lange LZV. Van Rooijen is in het bezit van de ‘Lean and Green star’ en zoekt in de bedrijfsvoering het evenwicht tussen economische, sociale en milieubelangen. De inzet van de LZV met schone Scania Euro 6 motor draagt hier zeker aan bij.
Scania R450
Van Rooijen Logistiek kijkt niet alleen naar winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van de bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu op korte en lange termijn. Een wagenpark met een zo laag mogelijke emissie-uitstoot en lage verbruikscijfers is dan ook een van de vereisten bij Van Rooijen. De nieuwe Scania R 450 bakwagen is voorzien van de tweede generatie Euro 6 motor, met een combinatie van EGR en SCR, die behalve een lage uitstoot ook verassend zuinig is. Door de maximale voertuiglengte van de bakwagen plus trailer kan er meer lading per rit worden vervoerd.
Scania R450
Het werkgebied van Van Rooijen is voornamelijk de Benelux. Fast moving consumer goods, zoals food en zoetwaren, personal care, consumer electronics, pharmaceutical (GDP 15-25) en cosmetics worden vervoerd met een eigen wagenpark van zo’n 180 trekkende eenheden. Het familiebedrijf beschikt over eigen warehouses, voor opslag, order-pick en Value Added service activiteiten. Ook beschikt Van Rooijen over een eigen railterminal en is vliegveld Eindhoven dichtbij, waardoor Van Rooijen de ideale combinatie van multimodaal vervoer kan aanbieden.
Scania R450

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *