Tikkie druk: Chevrolet Blazer in Police uitvoering.

Het meest opvallende voertuig bij de Fisian American Sunday in Menaldum was zonder enige twijfel deze Chevrolet Blazer uit 1977, uitgevoerd in de Amerikaanse politiekleuren. Ik kan me niet voorstellen dat een sheriff in zo’n auto serieus genomen wordt, stel me er op de een of andere manier toch een Roscoe P. Coltrane bij voor. Gelukkig kan de sheriff iemand die hem uitlacht meteen opsluiten in de tot mobiele gevangenis omgebouwde Fendt 390S caravan.


Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

Fendt 390S

Fendt 390S

Fendt 390S

Chevrolet logo

Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *