Truckrace Zolder 2014: de zaterdag

Dit weekend zijn we met The Truckrace Battle weer te gast op het circuit van Zolder. Morgen (of als je dit leest waarschijnlijk vandaag) hebben we drie races, vandaag hadden we een vrije training en een kwalificatie. Naast foto’s van PTH staan er natuurlijk ook foto’s bij van het randprogramma. Zo waren de racetrucks van de FIA wederom zo vriendelijk in ons voorprogramma te rijden. 😉 Andere klassen aan de start zijn de Lotus Cup, Kia cup en Porsche cup. Verder zijn er traditiegetrouw ook nog de nodige showtrucks aanwezig. Een speciale actie vandaag op de blog: wie als eerste reageert op deze blog (dus niet op de diverse sociale media) met zijn voor en achternaam, krijgt twee vrijkaarten en een parkeerkaart. Moet die eerste wel reageren vóór zondagochtend half acht, anders ben je te laat. (onder voorbehoud van werkende wifi, misschien houdt die op zondag wel een rustdag)Truckrace Zolder 2014

Truckrace Zolder 2014

Truckrace Zolder 2014

7 Comments

  1. Roy Groteboer 20 september 2014 Reply
    • admin 20 september 2014 Reply
  2. Roy Groteboer 21 september 2014 Reply
  3. Edwin Hugen 21 september 2014 Reply
  4. Edwin Hugen 21 september 2014 Reply
  5. Edwin Hugen 21 september 2014 Reply
  6. leen langeweg 21 september 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *