Truckland opent vestiging in Almere

Truckland Noord-Holland treedt buiten de provinciegrens en opent per 1 oktober aanstaande een volwaardig bedrijfswagendealerbedrijf in Almere. Truckland Almere vestigt zich aan de Rondebeltweg 1 op bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ in Almere Buiten.

Na de recente ontwikkelingen bij Cosmo Trucks is door de betrokken partijen naar een snelle en passende oplossing gezocht. Piet Dubbeld, Commercieel Directeur van Truckland Noord-Holland daarover: “Het is vervelend wat er allemaal gebeurt met het faillissement van Cosmo Trucks, maar wij denken dat er met de opening van deze vestiging ook weer snel duidelijkheid is voor iedereen in de regio. Het pand aan de Rondebeltweg 1 (waar eerder Gerritsen autoschade en Koops Export gevestigd waren, red.) is al ingericht als truck- en bestelwagendealerbedrijf met vier moderne werkstraten, een magazijn, personeels- en verkoopruimten. Om die reden kunnen wij in Almere snel starten met dezelfde activiteiten die binnen Truckland Noord-Holland al aanwezig zijn, waarbij in ieder geval de merken DAF, Ginaf, Fiat Professional en Iveco Light (Daily range) gevoerd zullen worden. Aangevuld met uiteraard ook alle andere activiteiten zoals men die van een full-service dealer mag verwachten.

Waar mogelijk maken wij gebruik van de expertise van de medewerkers, die voorheen bij Cosmo Almere werkten. Vooralsnog gaat het om een team met zeven tot acht medewerkers waaronder: Willem Griffioen voor de verkoop van trucks , Marco Brussche als verkoopadviseur voor bestelauto’s, Rex Kok voor de aftersales en vier tot vijf ervaren technici. Daarbij hebben wij aangegeven dat zodra de ontwikkelingen daar aanleiding toe geven, wij verder zullen uitbreiden met bij voorkeur ex-Cosmo medewerkers.

De nieuwe vestiging in Almere zorgt in combinatie met onze huidige vestigingen Amsterdam-Westpoort en Schiphol, voor een prima afdekking van de regio Mijdrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Muiden en Weesp waardoor de servicebehoefte in dit gebied gewaarborgd is.”

Truckland Almere valt voor de administratie, automatisering, andere ondersteunende diensten en directie onder Truckland Noord-Holland aan de Basisweg in Amsterdam. Vooralsnog is de nieuwe dealervestiging gedurende vijf werkdagen geopend van 8.00 tot 18.00 uur, waarbij afhankelijk van de marktvraag een zaterdagochtendopenstelling overwogen wordt. Voor het overige zijn uiteraard de 24 uurs servicediensten van de vertegenwoordigde merken aanspreekbaar in het geval van storingen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *