MegaTrucksFestival 2014: traditionele kerst-afterparty

In tegenstelling tot de foutieve geruchten die eerder rond gingen gaat de traditionele truckers-afterparty van de kerst in de Brabanthallen te Den Bosch gewoon door. Dit keer voor het eerst georganiseerd door Trucks Magazine en FSB. Voor meer informatie kijk je op http://www.megatrucksfestival.nl
MegaTrucksFestival
Mocht je je als deelnemer in willen schrijven, klik dan hier. Inschrijven is gratis! Iedere deelnemende chauffeur ontvangt twee entreebewijzen (voor gratis toegang op 26 & 27 december) en een Truckers Kerstpakket. Een goed gevulde box, met voor elk wat wils. Alle truck-merken zijn welkom, naast vrachtwagens zijn dit jaar ook Vans aanwezig.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *