Welkom Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Bedrijfswagen Service Friesland
Twee Fryske vestigingen van het voormalige Cosmo Trucks zijn overgenomen door een aantal personeelsleden. Heine de Vries, Anne Bijker en Rinze Louwsma hebben onder de naam Bedrijfswagen Service Friesland de vestigingen in Leeuwarden en Bolsward overgenomen. De nieuwe naam is een verwijzing naar de naam die het bedrijf had voor het Cosmo werd, Truck Service Friesland.
Bedrijfswagen Service Friesland
Vandaag worden de panden aangepakt, toen ik bij vestiging Leeuwarden was, werd de oude naam net van het pand gehaald. Maandag gaat het nieuwe bedrijf dan echt los. Het ondernemerstrio neemt nog twaalf oud Cosmo medewerkers mee naar het nieuwe bedrijf.
Bedrijfswagen Service Friesland

BSFtrucks.nl

2 Comments

  1. Th vd geest 29 november 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *