De finalisten van Miss Truckrace Battle 2015 zijn bekend!

De stembussen zijn gesloten, alle stemmen geteld, de drie finalisten voor de titel Miss Truckrace Battle 2015 zijn bekend. Onderstaande dames kun je dus met hun truck ontmoeten op de paddock van de Formido Finaleraces, 18 en 19 oktober op Circuit Zandvoort.

In willekeurige volgorde:
Miss Truckrace Battle 2015
Martha de Boer

Miss Truckrace Battle 2015
Aritha van de Gruiter

Miss Truckrace Battle 2015
Annelies Hilhorst

De tellers van deze dames zijn nu weer op nul gezet. Kom vooral langs om je favoriet aan te moedigen, de uiteindelijke winnares word bepaald door het publiek. Wie het meeste en luidste publiek aan het juichen krijgt, wint de prijs. Tussen de tweede en derde truckrace in, op zondag, zal de prijsuitreiking van de dames zelf zijn, op het eigen ‘missverkiezingspaddock’ bij de Synergie-stand.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *