IAA 2014: Trucksport

Als je veel (of vaak eigenlijk verrassend weinig, informeer eens naar de tarieven) geld investeert in sponsoring van een truckrace of Dakar team, staat daar natuurlijk wel wat tegenover. Je krijgt een hele hoop aandacht. Niet alleen tijdens de evenementen in kwestie zelf, die aandacht kun je het hele jaar door genereren, door bijvoorbeeld de truck die jij sponsort mee te nemen naar een vakbeurs, waar het letterlijk en figuurlijk een eyecatcher van formaat is. Zo waren er ook op de IAA 2014 diverse takken van trucksport vertegenwoordigd op stands van diverse bedrijven.


Mercedes-Benz Axor MP2

Mercedes-Benz Axor MP2
Mercedes-Benz Axor MP2.
Iveco Stralis
Iveco Stralis.
Ginaf X2222

Ginaf X2222

Ginaf X2222
Ginaf X2222.
Iveco Trakker

Iveco Trakker
Het showroom-modelltje Dakartruck van Iveco.
MAN TGS 2nd gen
MAN TGS 2nd gen.
Mercedes-Benz Actros MP1
Mercedes-Benz Actros MP1.
Windpower band
Windpower band.

One Response

  1. Tom Megens 11 oktober 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *