Op bezoek bij het Eurol Veka MAN Rally team


MAN TGS 2nd gen

Het afgelopen jaar is het relatief stil geweest rond het Eurol Veka MAN Rally team, waar onder andere Peter Versluis en Marcel van Vliet rijden. Dit was een bewuste keus van het team, men wilde zich liever richten op de kerntaak van een Dakar team, het zo goed mogelijk presteren in de rally, in plaats van op de berichtgeving in de diverse media. Gelukkig waren Robert Baarda en ondertekende (de beheerders van de Dakartrucks facebookpage) wel uitgenodigd. Daar kregen we te horen wat het team allemaal heeft gedaan het afgelopen jaar, hoe het team in elkaar zit en wat er nog staat te gebeuren in de aanloop naar Dakar 2015. Hierover lees je binnenkort meer in BIGtruck online magazine.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *