Truck Service Friesland is terug

Truck Service Friesland
Gisteren was ik op bezoek bij Truck Service Friesland, gevestigd op Venus 10 te Heerenveen. Een bekend adres, dit is waar vroeger Cosmo Trucks zat. Sinds afgelopen maandag worden hier weer onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. De naam ‘Truck Service Friesland’ lag voor de hand, zo heette het bedrijf ook al voor de naamswijziging naar Cosmo.
Truck Service Friesland
Een deel van het Cosmo-personeel is meegegaan naar het nieuwe bedrijf. Op dit moment zijn er weer zeven monteurs aan het werk, een aantal dat waarschijnlijk nog zal groeien als men uit de opstartfase is. Deze monteurs zijn in ploegendienst aan het werk, zodat men ruime openingstijden kan hanteren: door de week is TSF geopend van acht uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds en ook op zaterdagochtend kan men er terecht. Er is eigenlijk maar weinig veranderd ten opzichte van de oude situatie. Men kan er nog steeds terecht voor reparaties (onder DAF garantie), APK en onderhoud voor zowel zware als lichte bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld ook campers. TSF is DAF service dealer, wat betekend dat men bij TSF terecht kan voor het aanpassen, repareren en onderhoud van de DAF truck, maar hier ook de (originele) DAF producten kan kopen.
Truck Service Friesland
Door middel van de officiële erkende diagnose apparatuur en de de juist gekwalificeerde medewerkers kan bij TSF gegarandeerd een goede service worden verleend.
Renault Master
Door de grote omvang van het Koops Furness-faillissement waren er tientallen vestigingen waar over beslist moest worden wat er in de toekomst mee gaat gebeuren. Het heeft daarom een poosje geduurd, maar nu staat de werkplaats weer vol en kunnen de monteurs weer aan het werk.
Ginaf X5250-TS
“We zien de toekomst zeer positief in” aldus één van de monteurs. “We zijn al erg blij dat de voor ons reeds vertrouwde klanten, de weg alweer terug vinden naar ons bedrijf”
DAF Garage
Een eigenaar van een GINAF die ter reparatie stond gaf ook aan dat hij blij was dat “Heerenveen” weer open is. “Niet alleen vanwege het feit dat het dichterbij mijn bedrijf is, maar ook vanwege de expertise over GINAF die hier aanwezig is”
Pacton oplegger
Vanaf deze plek wil ik Truck Service Friesland en haar medewerkers nogmaals heel veel succes wensen! Aan het enthousiasme van het team zal het in ieder geval niet liggen.
DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *