Aleš Loprais nieuwe rijder Eurol Veka MAN Rally team

Aleš Loprais was dit weekend een opvallend gezicht bij de tests van het Eurol Veka MAN Rally team. Daar heeft hij bekend gemaakt dat hij met het Nederlandse team mee gaat doen de komende editie van Le Dakar. Hij had al eerder contact met het team, het was de bedoeling dat hij in 2013 de Dakar ook bij het Veka team ging rijden, dat ging destijds op het laatste moment niet door. Loprais heeft in de voorbereiding op die Dakar wel de Silk Way rally gereden bij Veka. De Tsjech heeft wel wat uit te leggen aan zijn landgenoten van het Buggyra team, waar hij zich eerder dit jaar nog aan verbond.
MAN TGS 2nd gen
Loprais zal zijn eigen sponsoren meenemen, de truck zal daardoor optisch wat afwijken van zijn teamgenoten. Bewegende beelden van de truck in kleur en in actie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *