Vis van Floor: De olifant van Zandvoort

Jaren terug kreeg ik al eens foto’s opgestuurd van een MB Trac met snackwagen die op de boulevard van Zandvoort resideert. Niet alleen de rode kleur valt op, ook de olifant op zijn neus. Uiteraard ben ik regelmatig op het circuit van Zandvoort te vinden, ik ben de combinatie dan ook al heel vaak voorbij gereden zonder dat ik de tijd had om hem op de foto te zetten. Voor de meeste mensen is naar Zandvoort gaan ene leuk dagje uit, voor mij is het gewoon keihard werken ­čśë . Afgelopen donderdag hadden we een KAV busje tot onze beschikking, en er moest gegeten worden… De keus van waar te eten was dan ook snel gemaakt, op naar Vis van Floor! Helaas verkocht hij behalve patat alleen vis, daar heb ik het niet zo op. Maar ik heb hem in ieder geval eindelijk op de foto!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *