Meeuwenoord met nieuwe Scania naar grote hoogte

Meeuwenoord Groep, met het hoofdkantoor in Noordwijkerhout, heeft onlangs een nieuwe Scania met een 70 ton/meter kraan in gebruik genomen. De vierassige bakwagen is multi-inzetbaar. De truck heeft een laadhoogte van slechts 100 cm, waardoor ook hogere objecten meegenomen kunnen worden. Het naloopaschassis zorgt ervoor dat men ook op kleinere terreinen en woonerven moeiteloos kan manoeuvreren. De zuinige 450 pk Euro 6 motor zorgt ervoor dat het voertuig in de stedelijke gebieden een lage milieu-impact heeft. Ook op deze manier draagt Meeuwenoord bij aan een duurzame leefomgeving. De truck is afgeleverd door de vestiging Scania Rijnsburg.
Scania G450
Meeuwenoord Groep is in de duin- en bollenstreek één van de bekendste en oudste spelers in de vervoers- en afvalbranche. De basis voor het huidige bedrijf werd meer dan honderd jaar geleden in Noordwijkerhout gelegd. Thans is de familie Meeuwenoord nog nauw bij het bedrijf betrokken. De beide units Meeuwenoord Vervoer en Meeuwenoord Recycling dragen volop bij aan het succes van de onderneming in zijn huidige vorm.
Scania G440

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *