Mark van den Heuvel chauffeur snelle assistentie Maxxis

De komst van Tom Coronel naar het Maxxis Dakar team is al breed uitgemeten in diverse andere media, maar er was een andere verrassing bij de teampresentatie vandaag: de nieuwe snelle servicetruck inclusief crew. Er is afscheid genomen van de GINAF waar Koolen vorig jaar nog mee reed. Omdat Koolen dit jaar op de quad gaat en Jurgen van den Goorbergh als kistrijder, moest er een nieuwe bemanning gevonden worden. Dat werd onder andere Frans van Lankveld, die zijn eigen truck meeneemt, die voorheen in de Venco en Afraja kleuren met Frans mee is geweest de rally in. Frans gaat dit keer niet de truck besturen (of nou ja, stiekem wel zo nu en dan, maar er is een ander als coureur in geschreven), het stuurwiel zal in handen zijn van Mark van den Heuvel, een onbekendere naam, maar het is toch ook al weer zijn vijfde Dakar. Derde man in de cabine is Martijn van Lankveld.
DAF CF serie

DAF CF serie

DAF CF serie

Dodge Ram

Dodge Ram

DAF CF serie

DAF CF serie

DAF CF serie
DAF CF snelle assistentie.
Dodge Ram
Dodge Ram assistentie.
Mark van den Heuvel
Quad.
Mark van den Heuvel
De buggy van Tim Coronel.
Mark van den Heuvel
Jurgen van den Goorbergh op zijn KTM.
Mark van den Heuvel
Gebroeders Coronel voor Tom zijn buggy.
Mark van den Heuvel
Kopkaas voor kerels?
Mark van den Heuvel
Mooie taart.

Ginaf X3331
Ginaf X3331 servicetruck.
Scania R580
Scania R580.
Samro ST 38 RA
Samro ST 38 RA.

De vorige jassen van de snelle servicetruck:
Mark van den Heuvel
uitvoering 2013
Mark van den Heuvel
uitvoering 2012

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *