Ondertussen op Brands Hatch

Terwijl wij de finaleraces bij het truckracen twee weken terug al hadden, is dat in de Britse competitie dit weekend pas. Op het circuit van Brands Hatch zijn ook enkele Nederlandse teams aanwezig. Frans Smit en zijn team hebben wonder boven wonder de truck weer gereed gekregen voor de race, maar ook zijn broer Rody van het Black Jack team is dit keer aanwezig. Edwin Hugen (Huh? Zit er een Edwin bij Black Jack? Ja, das Hugo!) is monteur bij dat team, en heeft, net als ikzelf, een voorliefde voor oude en aparte trucks. Groot was mijn blijdschap toen hij me zojuist wat verse foto’s vanaf Brands Hatch stuurde. Weet je van een merk/type niet wat het is? Even op de foto klikken en je komt er achter.
ERF B

Foden onbekend/overig

ERF B

Sisu SR-serie

MAN TGA

Talbot Express

Talbot Express

onbekend meerdere (diverse merken)

onbekend meerdere (diverse merken)

Newmar Dutch Star

Hugo heeft nog meer foto’s beloofd van dit weekend, houd de blog dus in de gaten. (En wat baal ik er van dat ik er niet bij ben…. *grom* Volgend jaar ga ik minstens naar één race in Engeland!)

One Response

  1. Rick_Blaine 31 oktober 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *