Terbergs in Kopenhagen

Maanden geleden heb ik van Erik Hjort Larsen een aantal foto’s gekregen van de truck waar hij chauffeur op is, compleet met een heel verhaal over het hoe en wat. Helaas heb ik dat verhaal niet opgeslagen en heeft Erik zijn facebook account verwijderd zodat ik het niet terug kan vinden ook… Gelukkig hebben we de foto’s nog! De strekking weet ik ook nog, deze Terberg TS-series zijn al behoorlijk oud, maar worden telkens weer opgeknapt, het zijn de enige trucks die door bepaalde doorgangen passen. Verder gaf Erik aan dat hij best een tikkie jaloers is op zijn collega’s in Haarlem die met een modernere Terberg werken.

2 Comments

  1. Tom Megens 3 november 2014 Reply
    • Erik Larsen 18 augustus 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *