Broekens BV opent nieuwe vestiging in Surhuisterveen

Alhoewel bedrijfswagens mijn grote liefde zijn, vind ik personenwagens, maar bijvoorbeeld ook landbouwvoertuigen en bouwmachines erg leuk. Ook dat zijn harde werkers met een fijne dieselronk. Ik ben geboren en getogen in Stiens, dus ik ging (en ga nog steeds) regelmatig trekkers kijken bij Broekens, één van de mechanisatiebedrijven aldaar. Broekens had naast de vestiging in Stiens (waar ik in een vorig leven nog heb gesolliciteerd als magazijnmedewerker) ook nog een vestiging in Gorredijk. Daar komt nu een derde vestiging bij, in Surhuisterveen. Het bericht van de Broekens bv facebookpagina:
Broekens

Broekens ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en heeft mede daardoor besloten om een nieuwe vestiging te openen in Surhuisterveen. Het is de bedoeling om rond de jaarwisseling het zojuist gevonden pand aan de Dalweg 7 te openen. Vanuit deze derde vestiging zal het gehele Broekens programma van sterke merken gevoerd gaan worden. De komende tijd zal gebruikt worden om het nieuwe pand in te richten en modern aan te kleden. Ook zullen de dealergebieden van Stiens en Gorredijk voor New Holland op deze manier gekoppeld worden, waardoor wij in het gehele gebied een hoge servicegraad kunnen garanderen!
Natuurlijk zullen wij u op de hoogte houden omtrent het openen van onze nieuwe vestiging in Surhuisterveen en hopen u zo spoedig mogelijk te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Surhuisterveen. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met Abe Jan Stegenga op het telefoonnummer: 0620004104.


Ford Courier
Bij Broekens kun je terecht voor de volgende merken:
Amazone
Atlas & Terex
AVR
Bredal
Faber
Gödde
Jongejans
Joskin
Krone
Miedema
New Holland
New Holland Construction
Redrock
Roelama-Baars
Rumptstad
Siloking
Schouten
Tanco
Teagle
Total Agri
Votex
Vredo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *