Festival ’10 jaar Folk in de Wâlden’

Folk in de Wâlden
Op zaterdag 22 november wordt ter gelegenheid van het tienjarige jubileum van Folk in de Wâlden in het sfeervolle Stania State te Oentsjerk het Festival ’10 jaar Folk in de Wâlden’ georganiseerd. Het wordt een gezellig en vrolijk festival in de Trynwâlden vol verrassende muziek. Veel folkgroepen en singer-songwriters uit het Noorden van Nederland geven acte de presence. Maar ook verschillende landelijk en internationaal bekende artiesten als de Stroatklinkers, Ernst Jansz (Doe Maar, CCC Inc.) en de Iers/Schotse zeskoppige folkband Shantalla komen naar Stania State. Het festival begint om 14.00 u en duurt tot 23.00 u. Ieder is het hele festival welkom, maar men kan natuurlijk ook alleen ’s middags of ’s avonds komen. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma en de inwendige mens op allerlei manieren plezieren. Tussen vijf en zeven is er is gelegenheid om te eten. De entree is 35 euro. Kinderen t/m 4 jaar gratis; van 5-12 jaar half geld.
Folk in de Wâlden
reservering en informatie: bureau-n@kpnmail.nl of 058-2562736
www.folkindewalden.nl
https://www.facebook.com/pages/Folk-in-De-W%C3%A2lden/269762686381901
Folk in de Wâlden

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *