Vier Renault Trucks T voor transportbedrijf R. Nagel

Onlangs heeft Transportbedrijf R. Nagel B.V. uit Oude Meer vier Renault Trucks T 4×2 trekkers besteld waarvan de eerste nu rijden. Vooral de relatie met de Renault Trucks-organisatie en de ervaringen met het servicenetwerk waren voor R. Nagel B.V. reden voor de Renault Trucks T te kiezen. De trucks worden ingezet voor het transport van luchtvracht vanaf Luchthaven Schiphol naar plaatsen binnen de Benelux.
Renault T-serie
Transportbedrijf R. Nagel B.V. was van 2008 tot 2013 betrokken bij het uitvoerige testprogramma voor de Renault Trucks T en was zeer onder de indruk van de prestaties van de truck. Het bedrijf schafte in 2013 al een Renault Trucks T aan en breidt haar wagenpark nu uit met vier Renault-trucks. In totaal beschikt het bedrijf nu over 26 Renault-trucks, variërend van een Renault Master, Midlum bakwagens, Renault Premium en T serie trekkers.
R. Nagel
De recent aangeschafte vier Renault Trucks T beschikken over 380 en 430 pk. Het zijn 4×2 trekkers waarvan twee X-Low volume trekkers. De X-low volume trekkers hebben een schotelhoogte van slechts 95 centimeter, in combinatie met de groot volume trailers van Nagel kunnen ze tot drie meter hoog laden binnen de wettelijke hoogte van vier meter.
Renault T-serie
De nieuwe trucks worden ingezet voor het transport van luchtvracht vanaf Luchthaven Schiphol naar plaatsen binnen de Benelux. Twee trucks zijn bovendien gereed om te rijden als LZV-combinatie.
Renault T-serie
Transportbedrijf R. Nagel B.V. werd in 1938 opgericht. Het bedrijf beschikt over ruim 70 auto’s van verschillende grootte. Hiermee is zij in staat om verschillende soorten vrachten te verwerken. Naast de fysieke afhandeling en distributie van luchtvracht vervoert R. Nagel B.V. goederen onder geleide temperatuur.
“Ons motto is ‘ Uw goederen zijn onze zorg ‘. Dit staat voor snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij hebben ondervonden dat de Renault Trucks-organisatie deze waarden ook hanteert en er naar handelt en dat spreekt ons enorm aan. Deze jarenlange ervaring in combinatie met de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Renault Trucks T heeft tot de aanschaf van deze vier T-trucks geleid”, verklaart Erik Nagel, directeur van Transportbedrijf R. Nagel B.V.
“Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks nu is vergroot. Wij hebben zeven dagen per week en 24 uur per dag bezetting om flexibel en snel de zendingen te kunnen verwerken. Het is prettig dat er altijd een Renault Trucks-servicedealer met een hoog serviceniveau in de buurt zit zodat wij onze belofte aan de klant kunnen waarmaken”, besluit Erik Nagel.
Renault T-serie

Snelwegfoto’s: Hans Wildschut
Foto fieldtester: Arjan Dijkers

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *