Renault T voor TR Transport

TR Transport uit Dordrecht heeft onlangs een Renault Trucks T in gebruik genomen. De 4×2 trekker heeft 430 pk en wordt ingezet voor het vervoer van containers vanuit het havengebied Rotterdam en de Eerste en Tweede Maasvlakte. De gunstige prijs-kwaliteit verhouding was voor TR Transport reden opnieuw voor een Renault-truck te kiezen.

TR Transport
De Renault Trucks T betreft vervanging van een Premium Route Trekkerchassis. Vooral de gunstige prijs-kwaliteit verhouding was voor TR Transport reden om opnieuw voor Renault Trucks te kiezen.

“Mijn eerdere Renault-truck leverde me een lage kilometerkostprijs op. In het verkoopproces voor deze nieuwe truck hebben we uitgebreid gesproken over welke middelen we konden toepassen op de auto, en in het After Sales traject om een nog lagere kostprijs te genereren dan ik al gewend was. En dat is gelukt”, verklaart Namik Simsek, eigenaar van TR Transport.

Bovendien is de relatie met de Erkende Distributeur/Reparateur van Renault Trucks, Doolaard Bedrijfswagens uit Hoogvliet, goed. “Zij leveren een uitstekende service en nemen het onderhoud van zowel de trekker als trailer voor hun rekening. Begrijpen wat ik onderweg mee maak en wat mijn maandelijkse kosten en problematiek in transport zijn, is belangrijk voor de continuïteit van mijn bedrijf. Dit begrijpen zowel Doolaard als de Renault Trucks-verkooporganisatie uitstekend”, concludeert Namik Simsek.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *