Teampresentatie Mammoet Rallysport

Gisteravond zou ik naar de teampresentatie van Mammoet Rallysport. Zou, helaas was ik zo ziek als een hond… Gelukkig was BIGtruck collega Iep van der Meer in de buurt (om precies te zijn bij de teampresentatie van GINAF Rally Power) en was hij bereid er even langs te gaan, waarvoor mijn hartelijke dank! Meer over Iep zijn ervaringen bij de beide teams gister lees je op truckblog.nl. Als je naar het nieuwste nummer van BIGtruck Online Report gaat kun je niet alleen genieten van de compleet nieuwe vormgeving (een enorme verbetering wat mij betreft), maar ook van mooie rijk geïllustreerde verhalen over de nieuwe trucks van Mammoet Rallysport en de preproloog.
Renault K-serie

Renault K-serie

Mammoet Rallysport

Ginaf Lady

Mercedes-Benz Actros MP3

Ginaf X2222

Renault K-serie

Ginaf X2222

Ginaf Sjomp

Ginaf Sjomp

Ford F550

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *