Met een MAN op wereldreis

Gespot terwijl we onderweg waren naar de bibliotheek, een pracht van een MAN expeditietruck, voor het WTC in Leeuwarden. Er liepen allemaal fotografen en cameramannen omheen, dus we lezen en zien later vast waarom hij zo bijzonder is, vooralsnog vond ik het erg leuk om (letterlijk) aan de vooravond van mijn eigen Dakar-inscheep-expeditie een voertuig te zien waar je zo mee de Sahara in kunt. Opvallend zijn we de kentekenplaten, een Duits kenteken uit de grensregio, maar in Nederlandse kleuren. Dus ook als het om gerommel met kentekens gaat zou hij zo op de boot kunnen in Le Havre 😉

2 Comments

  1. Thore Ribbers 18 november 2014 Reply
  2. Erwin Driessen 18 november 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *