Inschepen voor Dakar 2015: dag 1

Vandaag was de eerste dag van het inschepen voor Le Dakar 2015. Opvallend veel Amerikanen waren aanwezig, toch een rare omweg. Bij Hamer werden de verkeerde stickers opgeplakt door de organisatie. Bij Veka viel het vooral op dat Peter Versluis er niet was, die heeft afgezegd voor dit jaar. De rest van het team is er wel bij, Marcel van Vliet en Ales Loprais gaan beide voor een podiumplaats. Iedereen is vandaag goedgekeurd, dus ook de Kamazen en alle Nederlanders die er vandaag waren. In de loop van de komende dagen (of weken… het zijn er echt veel) zullen alle foto’s hier op truckfan.nl verschijnen, een eerste selectie vind je in deze blog.


Advies: weer naar boven scrollen om alle foto’s nog eens te bekijken. 😉

De foto’s van morgen (vrijdag) komen waarschijnlijk zondag online. Vrijdag gaan we meteen vanuit de haven weer naar huis.

4 Comments

  1. Baan 20 november 2014 Reply
    • admin 20 november 2014 Reply
  2. René 20 november 2014 Reply
  3. Alex 21 november 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *