Hovenga transport afgebrand

Een grote uitslaande brand heeft vanochtend Hovenga Transport uit Metslawier verwoest. Op het moment dat om half zes de melding bij de brandweer binnen kwam, was het al te laat, toen ze aankwamen was de loods van het bedrijf, met daarin zes kippers, twee shovels maar ook de twee prachtige oldtimers van het bedrijf (waarvan één nog BuzzyBee truck van het jaar is geweest) al compleet verloren. Een klein geluk bij dit ongeluk is dat het woonhuis naast de loods gespaard is gebleven en dat vijf trucks niet thuis waren ivm werk aan de haak om Leeuwarden. Omdat ik de minste behoefte heb om voor 112 fotograaf te spelen of als ramptoerist naar een afgebrande loods te staren hierbij een aantal foto’s uit beter tijden.
Terberg FM2000
Boven alles wil ik de familie Hovenga en haar medewerkers HEEL veel sterkte wensen in de komende zware periode. En natuurlijk succes met het weer opbouwen van het bedrijf.
Scania P360

Edit 21:19: De Steyr en Magirus-Deutz oldtimers stonden gelukkig niet in de afgebrande loods en bestaan nog! De Mercedes-Benz oldtimer stond helaas wel in de loods en is verloren gegaan.

Steyr 32S32

Terberg FM2000

Scania P360

Terberg FM1350

MAN TGA

Hovenga Hovenga Hovenga brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier brand Metslawier

Terberg FM2000

Scania 114

Terberg FM2000

MAN TGA

Terberg FM1350

MAN TGA

4 Comments

  1. Joris Smits 23 november 2014 Reply
    • Herman Denkers 23 november 2014 Reply
  2. Tom 23 november 2014 Reply
    • admin 23 november 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *