Bijzondere Iveco Stralis van De Rooy

De Rooy rijdt niet alleen in Le Dakar met hele aparte Iveco’s waar ze zelf meer aan gedaan hebben dan de fabriek in Italië, ook binnen het eigen bedrijf zijn dat soort trucks aanwezig. Zo kwam ik deze Iveco Stralis in Le Havre tegen, waarmee de ralytrucks gebracht werden. Vooral het verlaagde chassis en het priegel-asje vallen natuurlijk enorm op. De aanhangwagen is volledig eigenbouw, De Rooy heeft DRAF geregistreerd als merknaam voor de aanhangwagens en opbouwen die ze zelf bouwen.
Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Iveco Stralis

DRAF aanhangwagen

Iveco Trakker

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Jelmer Eppinga 23 maart 2018 Reply
    • Alex Miedema 24 maart 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *