Boucou

Misschien wel het Dakar team met de meeste trucks is Boucou. Hier kun je service inhuren. De voor ons bekendste klant van editie 2015 is het team van De Rooy, waar men snelle service voor doet. Daarom ook de De Rooy Iveco met Adua achter het stuur in de Boucou kleuren. Er is nog een andere oude De Rooy truck in het wagenpark, een DAF CF, die echter is ingeschreven als een Renault Kerax. Hierbij eerst een aantal fotos van het inschepen van 2015, daarna van voorgaande jaren.

Land Rover Defender

Renault Kerax

Misschien wel het Dakar team met de meeste trucks is Boucou. Hier kun je service inhuren. De voor ons bekendste klant van editie 2015 is het team van De Rooy, waar men snelle service voor doet. Daarom ook de De Rooy Iveco met Adua achter het stuur in de Boucou kleuren. Er is nog een andere oude De Rooy truck in het wagenpark, een DAF CF, die echter is ingeschreven als een Renault Kerax. Hierbij eerst een aantal fotos van het inschepen van 2015, daarna van voorgaande jaren.

DAF CF serie

Iveco sjomp

Renault Magnum 2nd gen

Iveco Trakker

Iveco Trakker

Iveco Trakker

Iveco Trakker

Misschien wel het Dakar team met de meeste trucks is Boucou. Hier kun je service inhuren. De voor ons bekendste klant van editie 2015 is het team van De Rooy, waar men snelle service voor doet. Daarom ook de De Rooy Iveco met Adua achter het stuur in de Boucou kleuren. Er is nog een andere oude De Rooy truck in het wagenpark, een DAF CF, die echter is ingeschreven als een Renault Kerax. Hierbij eerst een aantal fotos van het inschepen van 2015, daarna van voorgaande jaren.

Renault Kerax

Renault Kerax

Misschien wel het Dakar team met de meeste trucks is Boucou. Hier kun je service inhuren. De voor ons bekendste klant van editie 2015 is het team van De Rooy, waar men snelle service voor doet. Daarom ook de De Rooy Iveco met Adua achter het stuur in de Boucou kleuren. Er is nog een andere oude De Rooy truck in het wagenpark, een DAF CF, die echter is ingeschreven als een Renault Kerax. Hierbij eerst een aantal fotos van het inschepen van 2015, daarna van voorgaande jaren.

Renault Magnum 2nd gen

DAF CF serie

DAF CF serie

DAF CF serie

Mercedes-Benz Atego MP1

MAN TGS 1st gen

Mercedes-Benz Actros MP2

Iveco Trakker

MAN TGS 1st gen

DRAF TEL16

Toyota Landcruiser

Iveco Trakker

MAN TGS 1st gen

Renault Magnum 2nd gen

2014:
Boucou
Boucou2013:

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *