Roele De Vries kiest voor Scania

Roele De Vries, onderdeel van GP Groot, nam onlangs twee nieuwe Scania P410 containerchassis met afzetsysteem in gebruik. De voertuigen zijn uitgerust met de zeer zuinige 410 pk Euro 6 SCR-only motor. In recente Europese tests heeft deze motor zuinigheidsrecords gevestigd. In Duitsland ontving deze motor de Green Truck Award 2014. De nieuwe Scania’s passen dan ook volledig in de duurzaamheidsstrategie van Roele De Vries. Ook de chauffeur is bij de aanschaf van de nieuwe truck niet vergeten. De laag gemonteerde P-cabine heeft een comfortabele in-/uitstap en een royaal zicht rondom. De Scania is geleverd door de vestiging Scania Alkmaar en wordt onderhouden vanuit de vestiging Zwaagdijk, waar de truck ook in een Full Service reparatie- en onderhoudscontract is opgenomen.
Roele De Vries
De Scania’s P410 gaan ingezet worden voor het transport van containerbakken. De drie-assige chassis zijn uitgevoerd als 6×2*4. Door de gestuurde naloopas kan de truck zeer nauwkeurig manoeuvreren op kleine oppervlaktes. Bovendien worden de banden meer ontzien, wat ook de slijtage aanzienlijk verminderd. Het tweepedaals Opticruise systeem is o.a. uitgerust met de Economy modus, goed voor extra besparing van brandstof en verlaging van CO2-uitstoot.
Scania P410
Roele De Vries is gespecialiseerd in de inzameling van herbruikbare afvalstromen en archief-, data- en productvernietiging. Vanuit hun vestiging in Wognum zet Roele De Vries zich in voor een compleet recyclingproces. Het bedrijf komt voor uit een fusie in 2003 van De Vries Recycling HHW en Roele Recycling Wognum en is sinds 2011 een volle dochter van GP Groot.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *