Raminator snelste monstertruck ter wereld

In december 2014 is het record voor de snelste monstertruck ter wereld verbroken door het Hall Brothers Racing team met hun Raminator. Het record is goedgekeurd door Guinness World Records®. De Raminator is gesponsord door Ram, de in 2009 verzelfstandigde bedrijfswagenpoot van Dodge (Chrysler). Het Hall Brothers Racing Team uit Champaign (Illinois, USA) heeft nog meer door Ram gesponsorde monstertrucks in haar wagenpark, onder andere Rammunition en Mopar Muscle.

“Taking on the challenge of breaking a world record has been an experience we will never forget,” aldus de eigenaar en teambaas van Hall Brothers Racing, Tim Hall. “With the support of Ram and Mopar, we continue to add to our achievements and are honored to now be a Guinness World Records holder.”

Het oude snelheidsrecord voor monstertrucks stond op 96,8 mijl per uur (155,8 kmh). Op het circuit van Austin (Texas, USA) is dit afgelopen weekend op 99,1 mph (159,5 kmh) gezet.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *