Siton (vroeger Siton-Suzenaar) failliet

Zojuist is bekend geworden dat Opel en Hyundai dealer Siton-Suzenaar vandaag het faillissement heeft aangevraagd.
Siton-Suzenaar
In 1967 werd de eerste Siton garage gevestigd in Drachten. In 1972 kwam daar de vestiging Suzenaar in Heerenveen bij en in de jaren daarna nog in Oosterwolde, Buitenpost, Wolvega en Joure. In 1999 werd het tijd om alles samen te voegen: de Siton en Suzenaar vestigingen gingen samen verder onder de naam Siton-Suzenaar. Toen in 2008 de Hyundai dealer in Heerenveen en Sneek werd overgenomen, werd het in 2012 tijd om duidelijkheid te scheppen. Siton Autogroep is de naam waaronder het bedrijf drie Opel vestigingen heeft, in Drachten, Heerenveen en Buitenpost en een Hyundai vestiging in Sneek. De Hyundai vestiging in Heerenveen is vorige maand net samengevoegd met die in Sneek.

Een paar maanden geleden ging Engelsma & Wijnia, een andere Friese Opel dealer met vestigingen in Leeuwarden in Burgum al failliet, dit bedrijf is inmiddels doorgestart.

Heel veel sterkte voor de medewerkers, die nu wel een hele zure kerst hebben, en andere gedupeerden van het faillissement toegewenst!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *