Een Lada Niva in Koehoal

Deze foto is gemaakt door mijn vader in 1979 bij Koehoal. Mijn vader maakte wel eens wat foto’s voor de Franeker courant en op de foto zien we iemand van de Lada dealer uit Tzummarum die de nieuwe Lada Niva demonstreert. Ik was een jongetje van een jaar of zes maar ik herinner me nog goed hoe we over de dijk reden…..

Deze foto en tekst kreeg ik toegestuurd van Udo Penninga. Voor mij erg leuk, om meerdere redenen. Niet alleen vind ik Koehoal het mooiste plekje op de wereld, en de Lada Niva de gaafste auto ooit, toen ik mijn Niva had was die bij deze zelfde dealer in onderhoud. Over op de dijk rijden met Niva’s zal ik me maar niet uitlaten, dat is volgens mij illegaal tegenwoordig… Om de cirkel helemaal rond te krijgen komt Udo uit hetzelfde dorp als mijn vader en heeft hij bij twee neven van me in de klas gezeten. Kleine wereld!

2 Comments

  1. Tom 3 januari 2015 Reply
    • admin 3 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *