Uit het archief: Jumbo supermarkten

Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.


DAF CF serie
DAF CF serie.
Mercedes-Benz Actros MP4 Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.
Mercedes-Benz Actros MP4 van charter Redder.
Scania G420
Scania G420.
Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd gen.
Scania G420 Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.
Scania G420.
Scania G420
Scania G420.
Jumbo supermarkten
DAF CF serie.
Scania 141 Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.
Scania 141.
Scania G410 Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.
Scania G410.
DAF CF serie Wat ooit een Brabantse buurtsuper was, is onder de vleugels van Frits van Eerd uitgegroeid tot één van de grote landelijke supermarktketens. Mede door een slim logistiek systeem weet Jumbo supermarkten de prijzen laag te houden. De bevoorrading van die supermarkten gebeurt met opvallende gele trucks. Een bloemlezing.
DAF CF serie.
De Dakar truck wordt natuurlijk niet gebruikt voor het bevoorraden van de supermarkten… Maar die mag niet ontbreken! Ondanks dat het drie keer dezelfde truck is ziet hij er op elke foto trouwens toch behoorlijk anders uit… Zoek de verschillen.

NET ZO INTERESSANT

3 Comments

  1. Tom 4 januari 2015 Reply
  2. admin 4 januari 2015 Reply
  3. Tom 5 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *