Friese hengstenkeuring 2015


De beste lees-ervaring van deze blog krijg je door eerst even op play te drukken hierboven.

Terwijl de paarden in de warme WTC-hallen hun rondjes liepen bij de Friese hengstenkeuring, was ik buiten bij de trucks. De storm en vooral in het gezicht striemende regen verhinderden me alle foto’s te maken die ik wilde. De foto’s die ik wel heb gemaakt zijn ook niet alles, maar de omstandigheden zaten simpelweg niet mee… Na 10 minuten foto’s maken was niet alleen mijn broek, maar ook de laatste draad van mijn onderbroek nat, dus toen ben ik (via ondergelopen straten) maar weer naar huis gegaan… Maar, genoeg klaagzang, je moet er wat voor overhebben om mooie paardentrucks op de foto te zetten, nietwaar?
Tot slot, een Galloper Galloper van Stoeterijk Galloper. Je verzint het niet. Dat de auto zijn eigen merknaam als modelnaam gebruikt is al bizar, maar je stoeterij naar je auto noemen is ook wat apart.