Friese hengstenkeuring 2015


De beste lees-ervaring van deze blog krijg je door eerst even op play te drukken hierboven.

Terwijl de paarden in de warme WTC-hallen hun rondjes liepen bij de Friese hengstenkeuring, was ik buiten bij de trucks. De storm en vooral in het gezicht striemende regen verhinderden me alle foto’s te maken die ik wilde. De foto’s die ik wel heb gemaakt zijn ook niet alles, maar de omstandigheden zaten simpelweg niet mee… Na 10 minuten foto’s maken was niet alleen mijn broek, maar ook de laatste draad van mijn onderbroek nat, dus toen ben ik (via ondergelopen straten) maar weer naar huis gegaan… Maar, genoeg klaagzang, je moet er wat voor overhebben om mooie paardentrucks op de foto te zetten, nietwaar?


Scania 94 Friese hengstenkeuring
Scania 94.
DAF LF45
DAF LF45.
DAF 65
DAF 65.
Mercedes-Benz Ecoliner
Mercedes-Benz Ecoliner.
Renault Master
Renault Master.
Renault Master
Renault Master.
Mercedes-Benz SK 88
Mercedes-Benz SK 88.
DAF CF85
DAF CF85.
Volvo FL6
Volvo FL608.
DAF 1300
DAF 1300.
MAN L2000
MAN L2000.
Peugeot Boxer
Peugeot Boxer.
VW Transporter T5
VW Transporter T5.
Galloper Galloper
En tot slot, een Galloper Galloper van Stoeterijk Galloper. Je verzint het niet. Dat de auto zijn eigen merknaam als modelnaam gebruikt is al bizar, maar je stoeterij naar je auto noemen is ook wat apart.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *