GINAF G6 met HIAB kraan voor Boomrooierij Weijtmans

Recent is aan Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout deze fraaie combinatie met Hiab Loglift 145ZTi houtkraan & Loglift TX56 houtgrijper geleverd. Voor Weijtmans is dit de 20e aangeschafte HIAB kraan in de geschiedenis van het bedrijf, welke zijn oorsprong heeft in 1921. “HIAB Loglift is voor ons het meest betrouwbare en functionele product”, aldus eigenaar Kees Weijtmans.
Ginaf G6 3231 CHF
“Door te kiezen voor een type Z- kraan kan de kraan met grijper worden opgevouwen tijdens transport en kunnen we hoger laden. Door de dubbele uitschuif heeft de kraan een bereik van 9,6 mtr. Het dubbelpomp systeem zorgt voor een zeer snelle, goed controleerbare werking.” Aldus Ron Pijnenborgh, rayonmanager van HIAB voor Noord-Brabant en Limburg. De aankoop van de kraan werd reeds bezegeld op de Elmia Wood Fair in Zweden in 2013 maar het wachten was op de GINAF met DAF Euro 6 motor. De laadbak werd gebouwd door Wille Carrosserie uit Barneveld, Truckland Tilburg leverde de Ginaf G6 3231 CHF, voorzien van hydraulisch aangedreven vooras en wide-spread tandemstel voor meer laadvermogen.
Hiab Loglift 145ZTi Door te kiezen voor een type Z- kraan kan de kraan met grijper worden opgevouwen tijdens transport en kunnen we hoger laden. Door de dubbele uitschuif heeft de kraan een bereik van 9,6 mtr. Het dubbelpomp systeem zorgt voor een zeer snelle, goed controleerbare werking. Aldus Ron Pijnenborgh, rayonmanager van HIAB voor Noord-Brabant en Limburg.De aankoop van de kraan werd reeds bezegeld op de Elmia Wood Fair in Zweden in 2013 maar het wachten was op de DAF met euro 6 motor.De laadbak werd gebouwd door Wille Carrosserie uit Barneveld. Truckland Tilburg leverde de DAF XF, voorzien van hydraulisch aangedreven vooras en wide-spread tandemstel voor meer laadvermogen.Voor chauffeur Bert van Son, sinds 1967 in dienst bij Weijtmans, is dit zijn 8e DAF. Dat er ook weer een HIAB Loglift houtkraan op kwam was vanzelfsprekend!Het is voor Bert zijn laatste voertuig, over enkele jaren mag hij gaan genieten van zijn pensioen. GINAF G6 GINAF G6 GINAF G6 GINAF G6
Chauffeur van de truck is Bert van Son, sinds 1967 in dienst bij Weijtmans. Dat er ook weer een HIAB Loglift houtkraan op zijn nieuwe truck kwam was voor hem vanzelfsprekend. Het is voor Bert zijn laatste voertuig, over enkele jaren mag hij gaan genieten van zijn pensioen.
Ginaf G6 3231 CHF

One Response

  1. Tom 12 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *