Mercedes-Benz Actros voor Stoelwinder Vis

Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit.
Mercedes-Benz Actros MP4 Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit. Onlangs is door de Wensink vestiging in Leeuwarden een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Stoelwinder Vis, ook gevestigd in de Friese hoofdstad. Stoelwinder doet altijd bijzonder lang met hun materieel, een deel van het wagenpark is nog hetzelfde als toen ik in 1997 begon met fotograferen. Met deze Actros kan het bedrijf gerust weer 20 jaar vooruit.

Mercedes-Benz Actros MP4 Stoelwinder Vis

One Response

  1. Tom 12 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *