Marcel van Vliet rijdt zijn laatste Dakar


MAN TGS 2nd gen
Gisteren vertelde Marcel van Vliet op radio Rallymaniacs waarom het zijn laatste Dakar als coureur is. Dat is natuurlijk een groot gemis voor Dakar…. Maar Marcel, je hoeft je niet te vervelen! 😉 Wellicht je oude truckrace-hobby weer oppakken? We rijden in 2015 weer vier weekenden (Nürburgring, Zolder en twee keer Zandvoort), er staan een aantal racetrucks te koop, maar je weet natuurlijk ook prima hoe je zelf een racetruck moet bouwen. Wellicht tot bij de paasraces? 😉
Scania T143
De foto van de Scania T143 racetruck is door Jaco Terlouw gemaakt.
MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

3 Comments

  1. Tom 13 januari 2015 Reply
    • REYMOND 14 januari 2015 Reply
  2. Andre 10 januari 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *