Nieuwe naam en merk voor M.S. de Vries

Vanaf heden zal de naam M.S. De Vries en Zonen veranderen in M.S. de Vries & Company BV. Daarmee is de integratie van het voormalige Jager nu compleet. Jager was de Renault dealer voor Fryslân, na het faillisement van dit bedrijf is het Renault-dealerschap voor de mooiste provincie van Nederland overgegaan naar M.S. de Vries, die ook al dealer is van Volvo en Terberg. Tot voor kort was men ook nog dealer van Fuso, dit dealerschap is overgegaan naar Wensink. Door de aanwinst van Renault kan men nu alsnog lichte(re) bedrijfswagens leveren. Het ‘nieuwe’ bedrijf heeft drie vestigingen, te weten in Bitgum, Heerenveen en Sint-Johannesga. Afgelopen week zijn de eerste Renaults door De Vries afgeleverd, een vijftal Masters voor HRS Nonfood uit Heerenveen.
Volvo FH 4th gen

Renault T-serie

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *