Bietencampagne in Dinteloord

Precies een week geleden postte ik een blog dat de laatste dag van de bietencampagne er weer op zat. Het meest gehoorde commentaar op de blog was dat het in Hoogkerk er weliswaar op zat, maar dat ze in Dinteloord nog bezig waren. (Hoezo, het Noorden loopt achter? 😉 ). Jeroen Saarloos van TrekkerTrekker.nl was zo vriendelijk o daar een mooie serie foto’s te maken afgelopen week.

Bij akkerbouwbedrijf Mosselman te Ooltgensplaat.
Dinteloord

Dinteloord Precies een week geleden postte ik een blog dat de laatste dag van de bietencampagne er weer op zat. Het meest gehoorde commentaar op de blog was dat het in Hoogkerk er weliswaar op zat, maar dat ze in Dinteloord nog bezig waren. (Hoezo, het Noorden loopt achter? ;) ). Jeroen Saarloos van TrekkerTrekker.nl was zo vriendelijk o daar een mooie serie foto’s te maken afgelopen week.

Dinteloord Precies een week geleden postte ik een blog dat de laatste dag van de bietencampagne er weer op zat. Het meest gehoorde commentaar op de blog was dat het in Hoogkerk er weliswaar op zat, maar dat ze in Dinteloord nog bezig waren. (Hoezo, het Noorden loopt achter? ;) ). Jeroen Saarloos van TrekkerTrekker.nl was zo vriendelijk o daar een mooie serie foto’s te maken afgelopen week.

Dinteloord Precies een week geleden postte ik een blog dat de laatste dag van de bietencampagne er weer op zat. Het meest gehoorde commentaar op de blog was dat het in Hoogkerk er weliswaar op zat, maar dat ze in Dinteloord nog bezig waren. (Hoezo, het Noorden loopt achter? ;) ). Jeroen Saarloos van TrekkerTrekker.nl was zo vriendelijk o daar een mooie serie foto’s te maken afgelopen week.
Aankomende bietentrucks en tankwagens om vloeibaar suiker af te voeren.
Dinteloord

Dinteloord

Dinteloord Precies een week geleden postte ik een blog dat de laatste dag van de bietencampagne er weer op zat. Het meest gehoorde commentaar op de blog was dat het in Hoogkerk er weliswaar op zat, maar dat ze in Dinteloord nog bezig waren. (Hoezo, het Noorden loopt achter? ;) ). Jeroen Saarloos van TrekkerTrekker.nl was zo vriendelijk o daar een mooie serie foto’s te maken afgelopen week.


Aankomst bij weeginrichting en bemonstering, waarna de suikerbieten gelost kunnen worden in een put. Voor de zekerheid ligt er een bult suikerbieten gereed.


Vrachtwagens die een retourlading bietenpulp mee terug nemen. Bartels rijdt voor de Suikerunie zelf. Zij rijden pulp, normaal gesproken naar een biogas installatie, maar de kuilen hier zaten vol en dus werd er elders een bufferkuil gemaakt.


De bufferkuil in Steenbergen.


Jeroen, bedankt voor de prachtige reportage!

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Wim Jaegers 20 januari 2015 Reply
  2. W wormmeester 20 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *