Renault ZOE voor Huschka Beveiliging

Renault heeft drie ZOE’s afgeleverd aan Huschka Beveiliging. De 100% elektrische Renault neemt bij het (brand)beveiligings- en opleidingsbedrijf in Leiderdorp de rol van surveillanceauto op zich.
Renault ZOE
Huschka wil zijn positie als marktleider in Leiden en de Duin- en Bollenstreek verstevigen door gebruik te maken van volledig elektrische surveillanceauto’s. De kunst is dan om op bepaalde momenten de juiste auto’s snel te kunnen laden, zegt directeur Emill de Waal. ‘Het voordeel van de Renault ZOE hierbij is dat hij dankzij zijn Caméléon-lader drie tot zes keer sneller is op te laden dan andere elektrische auto’s. Hierdoor kunnen onze beveiligers na slechts één bakje koffie weer met 100 kilometer actieradius de weg op.’
Renault ZOE De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’ De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’ De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’ De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’
De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’
Renault ZOE
Met de aanschaf van de drie Renault ZOE’s is het wagenpark van Huschka nu voor ruim een derde uitstootvrij. Hiermee voldoet het beveiligingsbedrijf ruimschoots aan de vraag naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vanuit gemeenten en bedrijven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *